Мутассаввуф Муфасирларнинг Қуръони Каримни Тафсир Қилиш Услуби - Эгамов Абдумалик Адихамович (Periodica Journal, 2022)
Юртимиздан етишиб чиққан алломалар ислом илмларининг ҳамма соҳалари бўйича улкан ишларни амалга оширганлар. Ҳадис, ақида, фиқҳ, тафсир ва бошқа йўналишлар қаторида илмлари ҳам юртимизда камол топди. Ушбу мақолада юртимиздан чиққан буюк мутасаввуф олими, кубравийя таълимотининг асосчиси Нажмиддин Кубро, унинг ҳаёти ва тасаввуфий Қуръон тафсири ҳақида маълумот берилади.
Keywords: тафсири; берилади; ҳақида; кубравийя