Talimni rivojlantirishning yangi bosqichida pedagogik texnologiyaning mohiyati va muammolari - Nosirova Feruza Baxodir qizi; Tillaboyeva Matlab Muhammadovna; Djafarova Aziza Baxodirovna (Periodica Journal, 2024)
Ushbu maqolada ta'lim taraqqiyotining zamonaviy manzarasida pedagogik texnologiyaning mohiyati va muammolari yoritilgan. Mavjud adabiyotlarni har tomonlama tahlil qilish orqali u texnologiyani pedagogikaga integratsiyalashda qo'llaniladigan usullarni o'rganadi, empirik topilmalarni taqdim etadi va ta'lim amaliyotiga ta'sirini muhokama qiladi. Maqola aniqlangan muammolarni hal qilish va samarali ta'lim natijalarini rivojlantirishda pedagogik texnologiyaning imkoniyatlarini maksimal darajada oshirish bo'yicha takliflar bilan yakunlanadi.
Keywords: Pedagogik Texnologiya; Ta'limni Rivojlantirish; Muammolar