КУРАШНИ РИВОЖЛАНТИРИШНИНГ ИЛМИЙ-УСЛУБИЙ МУАММОЛАРИ - Сангиров Нуриддин (Journals Park Publishing, 2022)
Юнон-Рим услубидаги курашчиларни тайёрлашнинг асосий илмий ва услубий муаммолари муҳокама қилинади. Муаллиф техник ҳаракатлар параметрларини оптималлаштириш ва тескари алоқа билан махсус техник қурилмалардан фойдаланишга асосланган ўқув жараёнини бошқариш тизимини таклиф қилади.
Keywords: бошқарув, тизим, машғулот, техника, тактика, маҳорат, юқори малакали спортчилар, уч таркибли машғулот тизими