Аудиторлик Фаолиятида Таҳлилий Амаллардан Фойдаланиш Самарадорлигини Ошириш - Чориев Исроил Хамзаевич (Academia One Publishing, 2024)
Мақолада рақобатдош иқтисодиёт шароитида республикамизда яратилган меъёрий-ҳуқуқий ҳужжатлар асосида, аудиторлик хизматлари сифатини оширишда, таҳлилий амаллардан фойдаланишнинг назарий ва амалий жиҳатлари ёритилган
Keywords: рақобатдош; аудитор; ташкилоти