Yorug`Likning To`Lqin Uzunligini Nyuton Halqalari Yordamida Aniqlash Jarayonini Modellashtirish. - Qodirov Alibek Hamroyevich; Sadullayev Jo`rabek Oybek o`g`li; Xamrayev Og`abek Oybek o`g`li (Periodica Journal, 2022)
Maqolada AKT dan foydalanib Yorug'likning to'lqin uzunligini Nyuton halqalari yordamida aniqlash jarayonini modellashtirish orqali ta'lim sifatining samaradorligini oshirish yo’llari hamda o'qitish jarayonida AKT dan foydalanishning didaktik imkoniyatlari keltirilgan.
Keywords: foydalanishning; oshirish; foydalanib; uzunligini