БОРБАД – ШАРҚ МУСИҚА САНЪАТИ АСОСЧИЛАРИДАН БИРИ - Қ. Раҳимов (Journal Park Publishing, 2024)
Мақолада VI – VII асрларда яшаб ижод этган машҳур шоир, созанда, бастакор, ҳофиз ва раққос Борбад ҳамда унинг ижоди ҳақидаги маълумотлар келтирилади.
Keywords: Суруд, барбад, Баҳибат, Паҳлапаз, Фаҳибаз, Борид.