OLIY TA’LIM MUASSASALARIDA FIZIKANI O’QITISHDA ELEKTRON TA’LIMIY RESURSLARDAN FOYDALANISH METODIKASINI TAKOMILLASHTIRISH (OPTIKA BO’LIMI MISOLIDA) - Arziqulov Zayniddin Qo’ziboyevich (Journals Park Publishing, 2022)
Ushbu maqolada oliy ta’lim muassasalarida fizikani o’qitishda elektron ta’limiy resurslardan foydalanish metodikasini takomillashtirishning optika bo’limi misolida bir qator ilmiy mushohadalar o’rin olgan bo’lib, ular ko’pchilik uchun foydali bo’ladi degan umiddamiz.
Keywords: fizika fani, ta’limiy resurs, muhit, optika, metodikalar, ilmiy jarayon, labaratoriya.