Kahoot Texnologiyasi Ta’limda: Samaradorligi Va Ustunliklari - Kasimova Yulduz Malikovna (Academia One, 2024)
Ushbu maqolada Kahoot texnologiyasining ta’lim jarayonidagi ahamiyati, samaradorligi va ustunliklari örganiladi. Interaktiv o’qitish usullaridan biri bo‘lgan Kahoot ta’lim jarayonini qiziqarli, oson va samarali qilishda muhim vosita sifatida qaraladi.
Keywords: Kahoot; interaktiv ta’lim; samaradorlik; raqamli texnologiyalar