GRAFIK DIZAYN ASOSLARINI, 3D MODELLASHTIRISH DASTURLARINI VA TIZIM TALABLARI - Shaxloxon Zokirova Akmalxon qizi; Muslimaxon Abrorxonova Rashid qizi (The Conference Hub, 2025)
Ushbu ilmiy maqolada grafik dizaynning asosiy tamoyillari, 3D modellashtirish dasturining nozik jihatlari va optimal ishlash uchun zarur bo'lgan asosiy tizim talablari ko'rib chiqiladi. Grafik dizayn asoslarini, mashhur 3D modellash vositalarini va bunday dasturiy ta'minotni qo'llab-quvvatlash uchun zarur bo'lgan apparat spetsifikatsiyalarini o'rganish orqali ushbu tadqiqot grafik dizayn va 3D modellash jarayonlarini asoslovchi texnik jihatlarni har tomonlama tushunishni ta'minlashga qaratilgan.