O'smir Qizlarni O'sish Xususiyatlari - N. Qodirjonova (Periodica Journal, 2024)
Ushbu maqolada o’smirlik davrida qizlarning o’sish xususiyatlari ularning psxologiyasi va boshqalar haqida so’z boradi. This article talks about the growth characteristics of girls during adolescence, their psychology and others. В данной статье говорится об особенностях роста девочек в подростковом возрасте, их психологии и др.
Keywords: O’smirlik davri; psixologiya; qizlar psixologiyasi