3D OLAM VA UNING TEXNOLOGIK XARITASI - Inomov Doniyorjon Ilxomjon O'g'li (Journals Park Publishing, 2022)
Maqolada 3D dasturlar va ularning real olamdagi materiallar va bajarayotgan amallari shuningdek texnolohik xarakteristikasi haqida umumiy ma’lumotlar berilgan bo’lib, 3D olamda ulardan foydalanish bo’yicha fikr va mulohazalar keltirilgan.
Keywords: multimedia, multimedia texnologiyalari, 3D texnologiyalar, 3D-printer, 3D-displey, 3D-ruchka.