AXBOROT KOMPETENTLIKNI BO’LAJAK O’QITUVCHILARDA RIVOJLANTIRISH TIZIMI - Zakiya Axmedovna Narimbetova; Naima Jurabayevna Asqarova (Journal Park Publishing, 2022)
Maqolada “kompetensiya”, “kompetentlik” tushunchalarining metodologik tahlili keltirilgan.Hamda fan va texnika rivojlangan hozirgi paytda ta’lim sohasida Axborot kompetentlikni bo’lajak o’qituvchilarda rivojlantirish tizimi haqidagi fikr va ma’lumotlar bilan berilgan.
Keywords: Kompetensiya, kompetentlik, funksional savodxonlik, ta’lim sifati,o‘qituvchi kasbiy kompetenligi.