Shaxsning Ijtimoiy – Psixologik Tipologiyasi - Saminjonova Zulayho Ibrohimjon qizi (Periodica Journal, 2023)
Shaxsning ijtmoiy – psixologik tipologiyasi bugungi kunda dolzarb sanalayotgan shaxs psixologiyasi va uning sotsium bilan o‘zaro aloqadorligi masalalarini tushuntirishga yordam beradi. Ushbu maqolada shaxsning individual psixologik xususiyatlari, ularning shaxs psixologiyasi bilan bog‘liqlik munosabatlari, shaxs tipologiyasining klassifikatsiyalari nazariy jihatdan tadqiq etilib, tegishli xulosalar berilgan
Keywords: shaxs; agressiv tip; ekstrovert; introvert