QASHQADARYO VILOYATI IQTISODIYOTIDA TRANSPORT XIZMATLARINING TUTGAN O`RNI - Nortojiyeva Zarnigor Baxtiyor qizi (Journal Park Publishing, 2024)
Ushbu maqolada transport vositalarining o‘rni va ahamiyati to‘g‘risida chuqur tahlil olib borib, bilim, ko‘nikmalar hosil qilish va oldimizga qoygan vazifalarga erishish, transport xizmatlarini ta’minlashda transport vositalarining o‘rni va ahamiyatini chuqur tahlil qilingan.
Keywords: transport, transport logistikasi, transport xizmatlari