On-Layn Savdo Maydonchalarini Yaratish Texnologiylarini Takomillashtirish - Mukimov Ravshan Muxamatovich; Jumaniyazova Mukaddas Yuldashevna (Academia One Publishing, 2023)
Maqolada O’zbekistonda raqamli iqtisodiyotning rivojlanish imkoniyatlari, elektron tijorat bo’yicha dunyoning rivolangan mamlakatlari tajribasi va raqamli savdoning mamlakatimizda rivojlanishi tahlil qilingan, mavjud muammolarni bartaraf etish bo’yicha ilmiy asoslangan amaliy takliflar ishlab chiqilgan.
Keywords: Raqamli iqtisodiyot; elektron tijorat; raqamli savdo