Texnologiya Hayot Tarzi Va Zaruratdir - Irgashova M.A. (Open Academia, 2024)
Mazkur maqolada talabalarni doimo yangiliklardan xabardor bo‘lib turishligi tо‘g‘risida fikr yuritilgan
Keywords: texnologiya; talaba; о‘qituvchi; tarbiya