Energiya samaradorligini oshirishda Xitoyning 40 yillik tajribasi - Nig’matov Sherzod (Periodica Journal, 2022)
Ushbu maqolada Xitoyning so’nggi qirq yilda energiya samaradorligini oshirish yo’lidagi erishgan yutuq va kamchiliklari, orttirilgan tajribalar haqida ma’lumot beriladi. Bu ma’lumotlar aniq faktlar va raqamlar asosida yoritib berildi. This article provides information about the achievements and shortcomings of China in the field of energy efficiency over the past forty years, as well as the experience gained in this policy. This information was presented on the basis of clear facts and figures.
Keywords: Enenrgiya; samaradorligi; elektrenergiya; YIM