Matbuot Kotibi Vazifalari - Berdiyorova Sevinch Aliddin qizi (Academia One Publishing, 2024)
Ushbu maqolada O’zbekistondagi matbuot xizmati bo’limlari rahbarli vazifalari va ularning manbalari haqida tahlik olib boriladi
Keywords: PR; O’zbekiston; Matbuot ximzati; Matbuot kotibi