Талалабаларда Ислоҳатларга Дахлдорлик Фазилатини Шакллантириш - Дилдорахон Қобиловна Маликова (Academia One Publishing, 2023)
Мақолада талабаларда ислоҳатларга дахлдорлик фазилатини ривожлантиришнинг аҳамияти, шу билан бирга буюк мутафаккирларнниг ҳаётий тажрибаларидан дахлдорлик туйғусига оид мисоллар келтириб ўтилган. Келажагимиз бўлмиш ёшларда ислоҳатларга дахлдорлик туйғусини шакллантириш методлари муҳокама эилади
Keywords: дахлдорлик; маънавият; тарбия