YOMG‘IR OBRAZINING RAUF PARFI LIRIKASIDA AKS ETISHI - Inobat Bahodirovna Madraximova (Journal Park Publishing, 2023)
Ushbu maqolada Rauf Parfi ijodida yaqqol ko‘zga tashlanadigan yomg‘ir obrazi haqida va uning lirik qahramon ruhiyatiga ta’siri, yomg’ir faqatgina tabiat xodisasigina emas balki insonlarni dardini arituvchi vositasi sifatida tasvirlanishi haqida so’z boradi.
Keywords: obraz, she’r, yomg’ir, lirika, poetika, she’riyat