Saylov Tizimi: Dunyo Tajribasi Va O‘Zbekiston - Qodirova Go‘zal Qodir qizi; Saidov Shoxruxxon Muzaffarovich (Academia One Publishing, 2024)
Ushbu maqolada saylov tizimlari va ularning o‘ziga xosliklari, jahon tajribasi va O‘zbekistonda saylovlarning qay tartibda o‘tkazilishi, mamlakatimizda majoritar saylov tizimidan proporsional saylov tizimiga o‘tishning o‘ziga xosliklari haqida so‘z boradi
Keywords: saylov tizimi; majoritar; proporsional; aralash