MAKTABDA JISMONIY MADANIYATNI SHAKLLANTIRISH JARAYONINING PEDAGOGIK XUSUSIYATLARI - Q. Mamutov (Innovate Conferences, 2025)
Ushbu maqolada Respublikamizda sog‘lom va har tomonlama yetuk avlodni tarbiyalash yo‘nalishida olib borilayotgan islohotlar, jismoniy tarbiya mashg‘ulotlarining sifatini yanada oshirish masalalari va professor olimlarning olib borgan ilmiy tadqiqot ishlari va jismoniy madaniyat haqidagi fikrlari aytib oʻtiladi.
Keywords: Sog‘lom, jismoniy tarbiya, Maktab, ta’lim, sinf, jismoniy qobiliyat, ilg‘or, sport, zaxira, ilmiy.