Marifatparvar Ajdodlarimiz Merosi - Milliy Ta Lim -Tarbiya Asosi - Axmedova Mushtariybonu Mahmudjonovna; Qudratova Shaxnoza Baxtiyor qizi (Euro Asian Journal Publishing, 2024)
Maqolada marifatparvar ajdodlarimiz merosi - milliy ta lim -tarbiya asosi, madaniyatini shakllantirishning hozirgi holati, shuningdek umumta’lim maktablarida milliy qadriyatlarni tiklash, milliy ta’lim tizimini takomillashtirish va barkamol avlodni vatanparvarlik va Vatanga muhabbat ruhida tarbiyalashga qaratilgan o‘quvchilarni ma’naviy-axloqiy tarbiyalash muammosi ko‘rib chiqiladi.
Keywords: axloq; tarbiya; qadriyat; madaniyat