WAYS TO IMPROVE WOMEN'S ENTREPRENEURSHIP IN THE DEVELOPMENT OF THE SERVICE SECTOR - Аbdurаimоvа Nilufаr Xusenоvnа (The Conference Hub, 2025)
Ushbu maqolada ayollar tadbirkorligining xizmat ko‘rsatish sohasidagi ulkan salohiyatiga alohida e’tibor qaratilgan. Ayollar tadbirkorligining muhim va ahamiyatli jihatlari chuqur o‘rganilgan.
Keywords: trening, moliyaviy yordam, raqamli vositalar, qo'llab-quvvatlash, o'rganish, xalqaro grantlar, raqamli platformalar