Voleybol sport turining qoidalari - Haqnazarov Qurbon Qòshayevich (Academia One Publishing, 2023)
Ushbu maqolada voleybol qoidalari, jumladan, asosiy atamalar, sport turiga kirish, o'yin usullari, ball to'plash natijalari, umumiy xatolar haqida bahslashish va o'yinchilar va ishqibozlar uchun yakuniy takliflar haqida batafsil ma'lumot berilgan
Keywords: voleybol; qoidalar; sport