PEDAGOGICAL-PSYCHOLOGICAL ASPECTS OF THE SAFETY PROBLEM - Akramova Damira Gulomjonovna (Journals Park Publishing, 2022)
Мақолада бўлажак қурилиш муҳандисларини хавфсиз касбий фаолиятга тайёрлашда таълим жараёнини ташкил этишнинг ўзига хос жиҳатлари, фаолият хавфсизлиги, атроф-муҳит хавфсизлиги, шахс хавфсизлиги психологиясининг моҳияти, таълим амалиётида психологик хавфсизлиги муаммосининг талқини, хавфсизлик маданиятини ривожлантиришнинг педагогик асослари ёритилган.