THE INFLUENCE OF CROPPING ON FRUIT YIELD AND QUALITY INDICATORS OF EVENING APPLE VARIETIES FEEDING IN DIFFERENT MODES - Aliev Khairullo Kholmamatovich (Journal Park Publishing, 2023)
Ушбу мақолада қишки “Старкримсон” олма нави гул тугунчаларини тоқалашнинг мева сифатига таъсирини ўрганиш бўйича ўтказилган тадқиқот натижалари берилган.
Keywords: Сийраклаштириш, тоқалаш, солкашлик, гул тугунчалари, сифат, товар даражаси, азот, фосфор, калий, тош-шағалли, ҳосил юки, ҳосилдорлик, даромад, соф фойда, рентабеллик.