БЎЛАЖАК ЎҚИТУВЧИЛАРНИНГ МИЛЛИЙ ДУНЁҚАРАШИ: ЖОРИЙ ТАҲЛИЛ ВА РИВОЖЛАНТИРИШ ЙЎЛЛАРИ - Кадирова Х.А. (Journal Park Publishing, 2023)
мақолада бўлажак ўқитувчиларнинг миллий дунёқараши: жорий таҳлил ва ривожлантириш йўллари ҳақида гап борган.
Keywords: ўқитувчи, таълим, педагогика, психология, шахс, билим.