Xitoyning Investitsiya Siyosatining Mohiyati Va Uning Afzalliklari - Iskandarov Samandar Quvondiq o’g’li (Periodica Journal, 2022)
Mazkur maqolada Xitoydagi investitsiya siyosati, uning afzalliklari, mamlakat taraqqiyotidagi o’rni, uning usullari, iqtisodiy rivojlanishni yanada jadallashtirishdagi ahamiyati haqidagi qarashlar ilgari surilgan
Keywords: Investitsiya; Xitoy; investitsiyalar; O’zgaruvchan Manfaatli Tashkilot