Ўрта Осиё Маданий Меросини Тадқиқ Этишда Музейлараро Ҳамкорликнинг Амалий Шакллари - Хосиятов Хуршид Отақулович (Academia One Publishing, 2025)
Мақолада Қашқадарё ва Сурхондарё вилоятларида музей ишини йўлга қўйишда халқаро нуфузли ташкилотлар ва хорижий мамлакатлар билан ҳамкорлик алоқаларининг ўрнатилиши ёритиб берилган
Keywords: Сангиртепа ибодатхонаси; Ўрта аср ёдгорликлари