MOTOR ALALIYALI BOLALARDA IXTIYORIY DIQQAT- MULOQOT KO‘NIKMALARINI SHAKLLANTIRISHNING ENG MUHIM OMILI - Maxmudova Zilola (Journal Park Publishing, 2025)
Ushbu maqolada motor alaliyali bolalarda ihtiyoriy diqqatning muloqot ko‘nikmalarini shakklantirishdagi asosiy omil ekanligi hamda diqqatning jamlanishi bolalarda noverbal muloqot qilish ko’nikmalarini bosqichma-bosqich shakklanish jarayoni keng yoritilgan.
Keywords: motor alaliya, diqqat, ihtiyoriy, ixtiyorsiz, rivojlanish, xususiyat, muvofiqlashish