The Concept and Essence of Social Policy - Bakhodirov Bakhrom Bakhodir ogli (Periodica Journal, 2022)
Мақола ижтимоий сиёсат феноменига бағишланган бўлиб, ижтимоий сиёсатнинг субъекти, объекти, даражалари ва қуйи даражалари каби таркибий қисмларининг ўзига хос хусусиятларини, шунингдек, ушбу ҳодисанинг иқтисодий, сиёсий ва маънавий соҳаларнинг ҳолати билан боғлиқлигини очиб беради. Муаллифнинг ижтимоий сиёсатнинг моҳияти ва йўналиши ҳақидаги қарашлари очиб берилган
Keywords: ижтимоий; политика; социальное; Муаллифнинг