Гениальный Русский Поэт – А.С.Пушкин - Abdujabbarova Muhtasarxon Akramjon qizi (Academia One, 2023)
Bu maqolada buyuk rus adibi , yangi rus adabiyotining asoschisi A.S.Pushkinning hayoti va ijodi haqida so`z yuritiladi.
Keywords: nosir; doston; qissa; ballada