YOSHLARDA TA’LIM OLISHGA NISBATAN IJOBIY MUNOSABAT SHAKLLANTIRISHDА MULOQOTNING TA’SIRI - Olimov Temur; Karimova Sohiba (Journal Park Publishing, 2026)
Ushbu maqolada yoshlarda ta’limga qiziqish va o‘qishga ijobiy munosabatni shakllantirish jarayonida muloqotning o‘rni yoritilgan. Shuningdek, o‘qituvchi va talabalar o‘rtasidagi do‘stona suhbat, ota-ona bilan fikr almashish hamda jamoadagi ijtimoiy muloqot motivatsiyani oshirishi haqida misollar keltiriladi.
Keywords: muloqot, ta’lim, motivatsiya, psixologiya, o‘quvchi, ota-ona, talaba, rag‘bat, kommunikatsiya, ijobiy munosabat.