Xorazmshohlar davlatining vujudga kelishi va tashkil topishi - Xabibullo xoji Muxammadyusuf (Academia One, 2024)
ushbu maqolada Xorazmshohlar davlatining vujudga kelishi va tashkil topishi, shuningdek, kelib chiqishi tarixi haqida so’z yuritilgan.
Keywords: xorazmshohlar; Xorazm; hukmdorlar