TIP O‘ZGARISH CHIZIG‘I SILLIQ BO‘LMAGAN PARABOLO-GIPERBOLIK TENGLAMA UCHUN BIRINCHI NOLOKAL MASALA YECHIMINING YAGONALIGI - Xalilov Qobiljon Solijonovich; Abdujabborov Abduxalim Abdug‘oppor o‘g‘li (Journal Park Publishing, 2023)
Ushbu ishda tip o‘zgarish chizig‘i silliq bo‘lmagan parabolo-giperbolik tenglama uchun qo‘yilgan integral shartli masalaning bir qiymatli yechilishi tadqiq qilingan.
Keywords: parabolo-giperbolik tenglama, integral shartli masala, qiymat.