INKLYUZIV TА’LIM - IMKОNIYАTI CHEKLАNGАN BОLАLАRNI IJTIMОIY HАYОTGА TАYYОRLАSH - Sh.N. Ibadullayeva (Journal Park Publishing, 2022)
maqolada inklyuziv ta’lim imkoniyati cheklangan bolalarni ijtimoyi hayotga tayyorlash ko’nikmalari haqida gap brogan.
Keywords: inklyuziv ta’lim, tarbiya, tizimlilik, maqsad, vazifa, o‘quv fani, o‘qituvchi, bo‘sh o‘zlashtiruvchi, o‘quvchi, tajriba