ЖИСМОНИЙ СИФАТЛАРНИ РИВОЖЛАНТИРИШДА АЙЛАНМА МАШҒУЛОТ УСЛУБИДАН ФОЙДАЛАНИШ ХУСУСИЯТЛАРИ - С. С. Кувондиков (Journals Park Publishing, 2022)
Мақолада жисмоний тарбия дарсларида жисмоний қобилиятлар ва сифатларни ривожлантиришда айланма машғулот услубидан самарали тарзда фойдаланиш батафсил баён этилган.
Keywords: жисмоний сифатлар, айланма машғулот, мактаб ёши, жисмоний тарбия дарслари.