Замонавий Детектив Жанр Хусусиятлари Ва Бадиий Ўзига Хослиги Талқини - Ниязов Равшан Туракулович (Periodica Journal, 2023)
Мазкур мақолада америка детективи ривожи замирида, бир томондан эскириб қолган детектив шакли принципларига риоя қилиш устуворлиги, бошқа томондан эса мавжуд бўлган ананавий шаклга янги, ўз услубини қўшиш устувор аҳамият касб этиши атрофлича таҳлил қилинган.
Keywords: детективи; америка детективи