BUYUK JADIDLARIMIZ ILM-MA’RIFAT YO‘LIDA QILGAN ISHLARI, BU FAOLIYATNING BUGUNGI KUNDAGI TALQINI - Bekchanova Ozoda Otajon qizi (Journal Park Publishing, 2025)
Ushbu maqola buyuk ma’rifatparvar jadidlar haqida keltirib o‘tilgan. Ilm ma’rifat yo‘lida qilgan faoliyati, insonlarni ilm olishlari uchun yaratilgan sharoit haqida yaratilgan sharoitlar aytib o‘tilgan.
Keywords: til, jadid, yodgorlik, ma’rifat.