THE HISTORY OF THE DEVELOPMENT OF THE OIL AND GAS INDUSTRY IN UZBEKISTAN DURING THE YEARS OF INDEPENDENCE - Bozorova Ogiloy Rozimurod kizi (Western European Studies, 2024)
Ushbu maqola O‘zbekistonda neft-gaz sohasini rivojlantirishni belgilab bergan asosiy bosqichlar, muammolar va yutuqlarga to‘xtalib, mustaqillikdan keyingi davrda mamlakatning energiya xavfsizligi, barqarorligi va farovonligini ta’minlashga intilishi yoritilgan
Keywords: neft; sanoati; energetika