Trigonometrik Funksiyalar Modulini O'qitish Metodikasini Interfaol Metodlar Asosida Takomillashtirish - Mo’ldaboyev Bekzod Sayduali o’g’li; U. Matnazarov (Periodica Journal, 2022)
Ushbu maqolada trigonometrik funksiyalar modulini o'qitish metodikasini interfaol metodlar asosida takomillashtirish yo’llari haqida fikr yuritilgan.
Keywords: qatori; Lebeg; funksiya; mеtоd