ҲАР ХИЛ ЁШДАГИ КАЛАМУШЛАР ТАНА ВАЗНИГА РАДИАЦИЯНИНГ ТАЪСИРИ - Думаева Зухра Насирдиновна; Сотволдиева Мафтуна Дилшодбек қизи; Думаева Муаттархон Шермухаммад қизи (Journal Park Publishing, 2023)
Ушбу мақолада ҳар хил ёшдаги каламушлар тана вазнига радиациянинг таъсири ўрганилган ва кен ёритиб берилган.
Keywords: радиация, тана вазни, ёш, етук, каламуш, ўсиш ва ривожланиш, радиотерапия.