Современное значение развития телемедицины - Нилуфар Шомуратовна Ниёзова; Кадирова Илмира (Open Academia, 2025)
Ushbu maqolada teletibbiyot tususnchasining mazmun mohiyati, uning ta’rifi, dolzarbligi, rivojlantirishning o’ziga xos xususyatlari, inson salomatligini saqlashdagi amaliy ahamiyati hamda raqamlashtirish bilan o’zaro aloqadorligi mohiyatan ochib berilgan
Keywords: raqalashtirish; teletibbiyot; konsepsiya