MAMLAKATIMIZ JISMONIY TARBIYA TIZIMIDAGI SPORT VA OMMAVIY SOGʻLOMLASHTIRISH SPORTI MASHGʻULOTLARI MONITORINGI - Eshimov Temur (Journals Park Publishing, 2022)
Ommaviy sog‘lomlashtirish sporti (OSS) mashg‘ulotlari STT jismoniy madaniyatining mazmuni tarkibidagi asosiy mashg‘ulotlar hisoblanib, mashg‘ulotlar davomida shug‘ullanuvchi organizmining harakat sifatlarini rivojlantirishni vazifa qilib belgilamaydi.
Keywords: organizm, xizmat faoliyati, funksional holat, yetakchi vazifa