5-Sinf Tarixdan Hikoyalar Fanini O‘Rganishning Dolzarbligi Va Ahamiyati - Kodirova Nigora Shaydullayevna (Open Academia, 2024)
Mazkur maqolada 5-sinflar uchun tarixdan hikoyalar fanini o`qitishda ilmiy-metodologik jihatlarning ahamiyati, fanni o`qitish dolzarbligi hamda zaruriyati kabi masalalar muhokama etiladi. Maqolada tarix fanini o`qitishning tarixiy negizlari, shuningdek zamonaviy ta`lim muhitida darslarni olib borish metodologiyasi tahlil etiladi.
Keywords: Maktab; tarix; metod