WASTE RECYCLING - Saidova F. K.; Shoyimardonova M. B; Tagribergenova N. A (Western European Studies, 2025)
Maqolada chiqindilarni qayta ishlash, qayta ishlashdagi moliyaviy va infratuzilmaviy muammolar va amalga oshirilayotgan qonun va loyihalar yoritilgan.
Keywords: qayta ishlash; poligon