METHODS OF USING AND DETERMINING THE YIELD OF MULBERRY LEAVES - M. H. Bobomurodov; M. B. Khushmurodov; T. Y. Khamzaev (Journals Park Publishing, 2022)
Baland tanali tutlarning oralig’i 4 m. bo’lsa, buta tutlarning oralig’i 0,5 m qator oralig’i ikkilasiniki ham bir xil. Yuqorida aytilgandan tashqari baland tanali tutlar sovuqqa va kasallikga chidamli, hamda uzoq yashaydi. 60 - 70 yil yaxshi parvarish qilinib, bargidan to’g’ri foydalanilsa ko’proq ham yashashi mumkin. Buta tutzor 25 - 30 yildan qarib hosildan qoladi.
Keywords: Mulberry seeds; mulberry seedlings; mulberry tree