O‘Qitish Jarayonini Sifatli Tashkil Etishda Ta’lim Texnologiyasini Tanlash - Sharipova Nargiza O‘ktamovna (Periodica Journal, 2022)
Maqolada ayni bir mavzuni o‘qitish jarayonida ta’lim texnologiyalarini tanlash, ular asosida mavzuni talabalarga sifatli qilish yetkazish usullarini tanlash muammolari yoritiladi.
Keywords: usullarini; yoritiladi; mavzuni; texnologiyalarini