O‘Zbekiston Hududida Tibbiyot Fani Rivojlanishining Ilk Bosqichlari - Haqberdiyev R. Sh (Academia One Publishing, 2024)
O‘zbekiston hududida tibbiyot fani rivojlanishining ilk bosqichlari, holati, shuningdek, u bilan bog’liq bo‘lgan tarixiy-madaniy jarayonlar manbalar asosida ochib berilgan.
Keywords: Qadimgi Tibbiyot; Avesto; Qur’oni Karim